Hemmeligheten bak luftig bakst, er dobbel heving
Forhev alltid deigen i bollen og etterhev under plast. Elting er også en viktig faktor for at deigen skal bli bra, men tar du deg god tid til heving samt bruker plastfolie så er du på lang vei til et perfekt resultat.

Les mer →
 
Franske baguetter
Et ikon og en klassiker som lokker frem fornøyde sukk. Her får du oppskriften som sikrer suksess, enten det er i piknikkurven eller ostekveld med venner.
Les mer →
8 baketips til grovbrød
Grovt brød er det beste hverdagsbrødet. Ta med deg noen baketips til neste gang du skal prøve å bake et godt grovbrød hjemme.
Les mer →
 
 
Kokkelandslaget deler sine baketips
Med 22 års fartstid som baker, mener Thomas Ekblom at det er på høy tid at menn begynner å imponere damene med hjemmebakt brød. Spar på væske i stedet for melet. Hvis du får mel som ikke er ordentlig eltet inn i deigen, får du en veldig smuldrete deig.
Les mer →
 
 
Bærekraftige råvarer i fokus
Hvilket korn du skal velge, hvordan melet er behandlet, ulike gjærtyper og alt annet som bidrar til å bake rettferdige brød. Vi har samlet eksperter og lokale produsenter til et kvalitetspanel som gir deg de gode rådene om hva du kan velge med god samvittighet.
Les mer →
 
Blingsene ingen kan motstå
Matpakken trenger ikke være kjedelig! Inviter på formiddagsmat eller pynt opp brunsjbordet med disse lekre smørbrødene. Vi har laget 6 ulike fristelser, og du får oppskriftene på brød og rundstykker så vel som smakfulle pålegg. Velkommen til bords og bon appetitt!
Les mer →
Få i deg nok jern
Mange har behov for ekstra jern. Jernmangel er en av de vanligste mangelsykdommene i verden, og den viktigste kilden til jern er grovt brød og grove kornprodukter. Få enda bedre utnyttelse av jernet når også pålegget er jernrikt: Leverpostei, kjøtt- og fiskepålegg og egg.
Les mer →